fbpx

 Professional

web services

Development & SEO services

pentru scalarea afacerii tale

Ce facem mai concret pentru afacerea ta?

 

Basic SEO

Textele și fotografiile includ cuvinte cheie pentru motoarele de căutare. Includem sitemap-ul, eliminăm paginile inutile, analizăm link-urile. Pentru un SEO detaliat este nevoie de minim 2 luni de zile complete, pentru a mări vizibilitatea.

Web design services

Design-ul unui website înseamnă mult mai mult decât folosirea unor strategii de uniformitate, proximitate, repetiție și obiectiv. În proiectele mele iau în calcul de asemenea, experiența utilizatorului.

Develope ChatBot

Un chatBot este software-ul de inteligență artificială, care poate interacționa cu vizitatorul tău.

Te poate ajuta cu creșterea listei de e-mail, vânzare, obținerea de lead-uri sau pur și simplu cu furnizarea de informații relevante.

Social network management

Mai exact ce vom face? Vă punem la dispoziție conținut pentru a fi utilizat în anunțurile și postările tale, inclusiv fotografii, text și video.  Setările de FaceBook ads nu sunt incluse în oferte.

Suport și întreținere website

Îți ofer suport dar și backup, săptămânal updates pentru a face website-ul tău să ruleze în siguranță

Copywritter & content writer

Știu cât de dificil este uneori să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce trebuie pentru a ajunge la clientul potrivit. Am parteneri potriviți pentru a te ajuta să spui povestea produsului/serviciului tău în cel mai frumos mod.

Professional web services

Prin dezvoltarea de noi idei rezolvam probleme mari.

Câteva cadre dintr-un proiect

Cosmetics brand. Imaginile sunt lucrate cu Photoshop

where do you find professional web services
Consolino Green Cosmetics
website captivant
pachete de servicii web

FAQ

Cat costă un website?

Prețul pentru construirea unui website variază între 180 și 450 EUR, în funcție de complexitate și natura  acestuia.

Site-ul web are panou de control?

Site-ul pe care ți-l voi preda , va avea un panou de control. Ceea ce îți va permite să modifici după cum dorești propriile pagini create.

Când trebuie să plătesc și cum?

Plata se va face în două etape: în prima etapă, după semnarea contractului de colaborare, vei primi o factură care conține 60% din suma datorată. La sfârșitul proiectului vei putea plăti restul de 40% din sumă. Proiectul va fi livrat după achitarea întregii sume.

 

În cazul abonamentelor, plata se va face instant prin procesorul de plăți Stripe fără nici un contract de intermediere.

Dacă mă răzgândesc, pot recupera suma pe care am plătit-o?

Dacă din diferite motive nu dorești să continui colaborarea, vei primi banii înapoi în următoarele condiții:

  • Dacă vorbim despre PACHETE de servicii Website de prezentare ai dreptul să  te răzgândești în NU MAI MULT DE 14 ZILE și 80% din suma plătită va fi returnată. Restul de 20% va fi considerat drept absolut pentru orele lucrate deja. Orice taxe bancare vor fi suportate de către client.
  • În cazul abonamentelor, ai posibilitatea testării serviciului în 7 zile, timp în care poți opri abonamentul. După depășirea termenului de 7 zile ți se va lua suma respectivă de pe card. Returnarea fondurilor nu se acceptă.

Cum funcționează abonamentul?

În momentul achitării, în secțiunea aferentă textului, menționează nișa ta de interes: fashion, coaches, business agency, photography, education, etc. În 2-3 zile lucrătoare vei primi prin email un link Canva cu șabloanele pregătite pentru afacerea ta. 

Condiția de bază este să deții un cont pe platforma Canva.  Le poți modifica după cum dorești.

Editează și personalizează modelele cu un computer sau un dispozitiv mobil pentru a se potrivi stilului și conținutului mărcii dvs. de afaceri: înlocuiește culorile, textul, imaginile, adaugă logo-ul tău și multe altele.

Chiar voi primi update lunar?

În fiecare lună vei primi update cu șabloane pentru postările tale. În cazul în care dorești să fie gata pregătite pentru tine în forma finală, astfel încât să le poți descărca imediat și să le publici fără să fii nevoit să le modifici, va trebui să îmi comunici cateva detalii precum: scopul postării (obiectivul ei), textul, fotografiile sau alte informații relevante.

website designer inspiration 2022, website designer ideea, best website designer,

Dă-mi voie să lucrez pentru tine aici & acum!

Am toate uneltele necesare pentru a construi paginile de care ai nevoie pentru a crește cifra ta de afaceri.

10 + 11 =