fbpx

Termeni și Condiții pentru utilizarea website-ului  Servicii Design Web

Introducere

Acești Termeni și Condiții  scrise pe această pagină web, vor gestiona utilizarea de către dumneavoastră a site-ului Servicii de Design Web  accesibil la www.portofoliu.eu. 

Acești Termeni vor fi aplicați pe deplin și vor afecta utilizarea de către dvs. a acestui site web. Prin utilizarea acestui “website” sau “site web”, ați fost de acord să acceptați toți termenii și condițiile scrise aici. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni și Condiții ale site-ului.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

Servicii de Design Web este deținut de Ramona Marilena Hărmănescu freelancer web designer, deține toate drepturile de proprietate intelectuală și utilizare comercială a materialelor conținute în acest site web. Reutilizarea sau descărcarea lor este STRICT interzisă.

Strict interzis:

Este strict interzis utilizarea conținutului acestui website în următoarele situații:

  • publicarea oricărui material de pe site-ul web în orice alt mediu fără consimțământul nostru;

  • vânzarea, sublicențarea și/sau comercializarea în alt mod a oricărui material de pe site;

  • realizarea și/sau afișarea în mod public a oricărui material de pe site;

Conținutul

În acești Termeni și Condiții   „Conținutul dvs.” înseamnă orice text, audio, video, imagini sau alt material pe care alegem să îl afișăm pe acest site web.    Servicii Design Web își rezervă dreptul de a elimina orice conținut din acest site web în orice moment, fără notificare.

Limitarea răspunderii

Acest website este furnizat „ca atare” . Servicii de Design Web, nu garantează corectitudinea afișării informațiilor pe anumite browsere sau datorită unor erori de software ori terțe părți. Pentru întrebări sau alte nelămuriri înainte de achiziționare a oricărui pachet de servicii, ne puteți contacta pe contact@portofoliu.eu

În nici un caz Servicii Design Web nu va fi considerat răspunzător pentru orice decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site

Alte condiții

Servicii Design Web  are dreptul absolut de a revizui acești Termeni în orice moment, după cum consideră potrivit și, prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să revizuiți acești Termeni în mod regulat.

Întregul acord

 Prin simpla bifare a căsuței Terms and Conditions/ Termeni și condiții se subînțelege acordul dvs implicit

Pentru detalii sau alte întrebări ne puteți contacta pe

contact@portofoliu.eu

Telefon: 0357 97728226

Ramona Marilena Hărmănescu

Cyprus, Nicosia