Deprecated: Required parameter $meta_value follows optional parameter $meta_key in /home/consolin/public_html/wp-content/plugins/cs-framework/functions/fallback.php on line 31
Termeni si conditii - Portofoliu Digital (blog informativ)
Select Page

Termeni și Condiții pentru utilizarea website-ului  DesignerWeb

Introducere

Acești Termeni și Condiții  scrise pe această pagină web, vor gestiona utilizarea de către dumneavoastră a site-ului Portofoliu Digital (blog informativ), accesibil la www.portofoliu.eu.

Acești Termeni vor fi aplicați pe deplin și vor afecta utilizarea de către dvs. a acestui site web. Prin utilizarea acestui “website” sau “site web”, ați fost de acord să acceptați toți termenii și condițiile scrise aici. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni și Condiții ale site-ului.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

Portofoliu Digital (blog informativ), deține toate drepturile de proprietate intelectuală și utilizare comercială a materialelor conținute în acest site web. Reutilizarea sau descărcarea lor este STRICT interzisă.

Strict interzis:

Este srict interzis utilizarea conținutului acestui website în următoarele situații:

  • publicarea oricărui material de pe site-ul web în orice alt mediu fără consimțământul nostru;

  • vânzarea, sublicențarea și/sau comercializarea în alt mod a oricărui material de pe site;

  • realizarea și/sau afișarea în mod public a oricărui material de pe site;

Conținutul

În acești Termeni și Condiții   „Conținutul dvs.” înseamnă orice text, audio, video, imagini sau alt material pe care alegem să îl afișăm pe acest site web.  Conținutul Dvs.,  este creație proprie Portofoliu Digital (blog informativ), care își asumă dreptul neexclusiv,   de utilizare, reproducere, adaptare, publicare, traducere și distribuire pe orice suport.  Portofoliu Digital (blog informativ), își rezervă dreptul de a elimina orice conținut din acest site web în orice moment, fără notificare.

Limitarea răspunderii

Acest website este furnizat „ca atare” . Portofoliu Digital (blog informativ), nu garantează corectitudinea afișării informațiilor pe anumite browsere sau datorită unor erori de software ori terțe părți. Pentru întrebări sau alte nelămuriri înainte de achiziționare a oricărui pachet de servicii, ne puteți contacta pe contact@portofoliu.eu

În nici un caz Portofoliu Digital (blog informativ),  nu va fi considerat răspunzător pentru orice decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site

Alte condiții

Keep Designer (portofoliuRH) are dreptul absolut de a revizui acești Termeni în orice moment, după cum consideră potrivit și, prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să revizuiți acești Termeni în mod regulat.

Întregul acord

 Prin simpla bifare a căsuței Terms and Conditions/ Termeni și condiții se subînțelege acordul dvs implicit

Pentru detalii sau alte întrebări ne puteți contacta pe

contact@portofoliu.eu

Telefon: 0357 97728226