fbpx

 Să  ne cunoaștem

Buna,  sunt Ramona un  graphic designer  freelancer  cu sediul în Cipru. Călătoria mea în acest domeniu a început acum 4 ani prin înscrierea la o serie de cursuri de specialitate. 

Deoarece scopul meu este să fiu o mică parte dintr-un puzzle mai mare. Iubesc provocarea de a crea ceva nou, curat și eficient ca să ajute la atingerea obiectivelor privind creșterea vânzărilor.

O nouă schimbare a intrat în viața mea după șase ani de muncă în departamentul de vânzări al unei afaceri bine-cunoscute. Așa că a trebuit să aleg între acceptarea schimbării și continuarea unei lupte cu problemele mele. În cele din urmă, am adunat tot curajul rămas și am îmbrățișat schimbarea.

 După finalizarea formării mele profesionale la departamentul de web designer Link Academy, am început să ajut proprietarii de afaceri în dezvoltarea prezenței online prin intermediul website-ului. 

S-ar putea să te întrebi: ce mă deosebește de competiție?

Ei bine…

sa ne cunoastem, web designer si grafica

Sunt conștientă de dificultățile prin care treci precum și de timpul, energia, dedicarea și munca ta. În consecință, te pot asigura de onestitatea și confidențialitate mea. Îți pot construi un website complet cu un design modern și atrăgător  care să mărească vizibilitatea brandului în mediul online.

Platformele în care pot lucra sunt WordPress+WoocomCommerce, Shopify sau  chiar Wix. Instrumentele pe care le utilizez includ CSS, Divi (cu licență), Adobe Illustrator și Photoshop.

Cu peste doi ani de experiență în design și mai puțin de cinci ani, am văzut o mulțime de lucruri bune și o mulțime de lucruri rele!

Ai o afacere pe care vrei să o dezvolți? Te aștept să ne cunoaștem și să discutăm detaliile.

Câteva din lucrări

Website designer freelancer
about
analiza gratuita website,
about web designer freelancer Cyprus
about freelancer web designer

Afacerea ta va crește

dacă oferă un mediu online plăcut și sigur!

Cum te pot ajuta astăzi?

4 + 1 =