fbpx

Marketing digital este important?

 

În zilele noastre, marketingul digital este esențial pentru orice afacere de succes care vrea să rămână în atenția consumatorilor. Iar o platformă de marketing all-in-one poate fi o soluție excelentă pentru a vă gestiona și automatiza campaniile de marketing. Aceste platforme oferă o gamă largă de instrumente de marketing digital prin care pot enumera  e-mail marketing, funel, gestionarea unei baze de date ale clienților,  gestionarea campaniilor publicitare și multe altele.

Avantajele de care te poți bucura în urma utilizării unei astfel de platforme sunt:

  1. Simplificarea procesului de marketing: poți începe o campanie de emailuri prin încălzirea unei audiențe și să termini prin vânzarea produsului/serviciului tău. Nu mai trebuie să utilizezi mai multe instrumente de marketing separate pentru a-ți gestiona campaniile.

 

2. Eficiență sporită: ai toate uneltele necesare într-un singur cont. Astfel  economisești  timp și bani. Acestea permit crearea, gestionarea și analiza campaniilor de marketing într-un mod mai eficient.

3. Creșterea conversiilor: O platformă all-in-one poate ajuta la creșterea conversiilor prin automatizarea campaniilor de marketing și personalizarea experienței clienților. Acestea pot furniza, de asemenea, date analitice detaliate, care să îți permită să vezi ce campanii de marketing funcționează cel mai bine.

digital marketing prin email

4. Integrare ușoară: O platformă all-in-one poate fi integrată cu alte instrumente de marketing, inclusiv cu platforme de social media, software de CRM sau de analiză web, ceea ce face ca procesul de marketing să fie mai simplu și mai eficient.

5. Accesibilitate: Multe platforme all-in-one sunt ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. De asemenea, multe dintre ele oferă tutoriale și asistență tehnică, ceea ce face ca utilizarea lor să fie și mai ușoară.

 

O astfel de platformă poate fi Keep Designer care are un potențial imens atât pentru antreprenor cât și pentru freelanceri de webdesign. Ceea ce oferă platforma gratuit clienților săi este un ChatBot (asistent virtual) care poate ajuta vizitatorul tău să primească mult mai rapid informația căutată în timp ce tu antreprenorul nu ești disponibil.

Crearea unui website pe această platformă este extrem de simplă având în vedere că ți se pune la dispoziție o serie de template-uri pe care le poți personaliza cu propriile culori, texte și imagini. Inclusiv poți șterge sau adăuga blocuri de secțiuni sau pagini.

Dacă ești doar creator pasionat de design și vrei să vinzi template-urile pe o platformă precum Etsy, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu suportul prin care să afli detaliile colaborării.

Dacă ești designer de website și trebuie să construiești unul pentru clientul tău, pur și simplu, deschizi un cont gratuit și efectiv începi să lucrezi la proiectul respectiv. Ai posibilitatea să-ți inviți clientul pe platforma iar în felul acesta va vedea în mod real evoluția proiectului. Apoi după ce vei fi plătit vei putea să îi predai proprietatea lucrării.

 

În concluzie, o platformă de marketing all-in-one poate fi o alegere excelentă pentru afacerile care doresc să-și gestioneze și să-și automatizeze campaniile de marketing într-un mod mai eficient.

Acestea oferă numeroase avantaje, printre care se numără crearea unui wesbite, funel sau landing page, simplificarea procesului de marketing, analiza, ChatBot inclusiv creșterea conversiilor și accesibilitatea.

analiza marketing digital